Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederland in Beweging verhuist naar Omroep Max

Shownieuws

Nederland in Beweging wordt vanaf 1 januari uitgezonden bij de ouderenomroep Max. Nu zendt de Avro het nog uit. Er verandert verder niets aan het programma.

Nederland in Beweging wordt vanaf 1 januari uitgezonden bij de ouderenomroep Max. Dat heeft de Avro, waar het ochtendprogramma nu wordt uitgezonden, bekendgemaakt. Er verandert verder niets aan het programma. Het zal nog steeds elke ochtend op Nederland 1 te zien zijn en ook presentatoren Olga Commandeur en Duco Bauwens blijven aan.

Volgens de omroepleider van de Avro, Kees Tukker, past de show beter bij het profiel van Max. "Omroep Max is specifiek voor ouderen en dat geldt ook voor dit programma. De Avro wil ouderen natuurlijk graag bedienen maar niet meer met specifiek voor hen geproduceerde programma's. Bij ons is de aanpak breder."

Nederland in Beweging werd afgelopen zomer tijdelijk van de buis gehaald nadat presentator Karl Noten in opspraak was geraakt wegens het bezit van kinderporno. Nadat hij op staande voet werd ontslagen, ging de Avro op zoek naar een vervanger. Sinds 10 september is sportinstructeur Duco Bauwens het nieuwe gezicht van het bewegingsstimuleringsprogramma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen