Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yvon Jaspers en Paul de Leeuw reiken sterren uit

Shownieuws

Yvon Jaspers en Paul de Leeuw reiken vrijdag de Zilveren Televizier-Sterren uit tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Zij zijn daarvoor zelf ook genomineerd.

Yvon Jaspers en Paul de Leeuw reiken vrijdag de Zilveren Televizier-Sterren uit tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De presentatoren overhandigen respectievelijk de ster voor beste presentator en beste presentatrice, zo maakte de Avro donderdag bekend. Het duo won vorig jaar de prijzen en is ook dit jaar weer genomineerd.

Andere kanshebbers voor de Televizier-Sterren zijn Ruben Nicolai, Matthijs van Nieuwkerk, Wendy van Dijk en Anita Witzier. Het is voor Witzier, die al jaren het programma Memories presenteert, maar liefst de zevende keer dat zij is genomineerd.

De programma's Mooi! Weer de Leeuw, Gooische Vrouwen en De Wereld Draait Door zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, de prijs voor het beste tv-programma. De Club van Sinterklaas, Het Huis Anubis en Het Klokhuis maken kans op de Gouden Stuiver, voor het beste kinderprogramma.

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt vrijdagavond rechtstreeks uitgezonden op Nederland 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen