Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karl Lagerfeld kleedt Nederlandse band Moke

Shownieuws

Topontwerper Karl Lagerfeld steekt de Amsterdamse band Moke in de kleren. De vijf bandleden krijgen outfits uit de nieuwe kledinglijn K Karl Lagerfeld.

Topontwerper Karl Lagerfeld steekt de Amsterdamse band Moke in de kleren. De vijf bandleden krijgen outfits uit de nieuwe kledinglijn K Karl Lagerfeld. Het merk wil zich identificeren met 'coole muziek' en jongeren en ziet daarom in Moke een goede manier om de doelgroep te bereiken. Andere bands die zich in Lagerfeld hullen zijn onder meer dEUS en Vive la Fête.

De band, die bestaat uit zanger Felix Maginn, gitarist Phil Tilli, bassist Marcin Felis, drummer Rob Klerkx en toetsenist Eddy Steeneken, maakt muziek in het genre britpop. De jongens stonden onlangs dan ook in het voorprogramma van de Britse band Razorlight in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Eind vorig jaar stond Moke ook al in het voorprogramma van Paul Weller in Londen, die de groep had gevraagd nadat hij hun debuutalbum 'Shorland' had gehoord. Ook trad Moke op tijdens het London Calling Festival, waar voornamelijk Britse indie-bands te zien waren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen