Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amy Winehouse drinkt niet meer voor optredens'

Shownieuws

Amy Winehouse is gestopt met drinken. Althans, het drankorgel laat de fles staan op dagen dat ze moet optreden. Dat schrijft de Britse krant The Sun donderdag.

Amy Winehouse is gestopt met drinken. Althans, het drankorgel laat de fles staan op dagen dat ze moet optreden. Dat schrijft de Britse krant The Sun donderdag. De zangeres zou de beslissing hebben genomen nadat ze vorige week aan haar Europese toer was begonnen.

Vorige week donderdag werd de 24-jarige Britse in Noorwegen gearresteerd omdat ze zeven gram marihuana in haar bezit had, een dag voor haar concert in Bergen. Daarop zou Winehouse hebben beloofd niet meer te drinken of drugs te gebruiken voordat ze het podium op moet.

Tijdens haar optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall, dat maandag plaatsvond, bleef ze netjes nuchter. Dat bevestigt Jan Willem Luyken, de organisator van het concert, aan The Sun. "Ze was niet dronken toen ze aankwam en ze dronk niet backstage", stelt hij. "Ik denk ook niet dat ze stoned was."

Winehouse, die een megahit scoorde met het nummer 'Rehab', staat bekend om haar rijkelijke gebruik van drank en drugs. In augustus belandde ze in het ziekenhuis nadat ze een overdosis zou hebben genomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen