Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lijk in tuin Georgina en Jort was bolletjesslikker

Shownieuws

De man die dood werd gevonden in de tuin van Georgina was een bolletjesslikker. Hij is overleden omdat er een bolletje cocaïne in zijn maag is opengesprongen.

De man die twee weken geleden dood werd gevonden in de tuin van Georgina Verbaan en Jort Kelder is overleden aan een overdosis cocaïne. Uit sectie is gebleken dat in het lichaam van de man bolletjes met de drugs zaten en dat één van de bolletjes is opengesprongen, waardoor hij overleed. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Het grotendeels verbrande stoffelijk overschot van de onbekende man werd gevonden op het landgoed in Nigtevecht waar Jort en Georgina wonen en ook Wendy van Dijk een appartement heeft. Verbaan verklaarde nadat het lijk was gevonden dat ze het allemaal wel spannend vond. "Zo gebeurt er eindelijk eens iets in Nigtevecht. Het lijkt wel CSI."

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. De politie weet ook nog niet wie het lijk heeft achtergelaten en in brand gestoken. Wel heeft sectie uitgewezen dat de man al dood was toen hij in brand werd gestoken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen