Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears begint ouderschapscursus

Shownieuws

Britney Spears is begonnen aan een ouderschapscursus. Het is een van de verplichte dingen die ze moet doen om de voogdij over haar zoontjes terug te krijgen.

Britney Spears is in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles begonnen aan de ouderschapscursus die zij van de rechter moet volgen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De cursus is een van de verplichtingen waar de zangeres aan moet voldoen om de gedeelde voogdij over haar twee zoontjes terug te krijgen.

Ook haar ex-man Kevin Federline zou in het hotel gesignaleerd zijn. De rechter droeg het voormalige echtpaar ook op om samen enkele therapiesessies te volgen.

Federline kreeg begin deze maand de voogdij over de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James. Volgens de rechter gebruikt Spears regelmatig verdovende middelen en alcohol. Ze moet nu twee keer per week drugs- en alcoholtesten ondergaan om aan te tonen dat ze de middelen kan laten staan en verantwoordelijk genoeg is om weer voor haar kroost te zorgen.

Vrijdag staat een hoorzitting in de voogdijzaak op de rol. Daarin wordt onder meer gekeken naar de vorderingen van de gevallen popprinses.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen