Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van Koningsbrugge stopt met Nieuwste Show

Shownieuws

Jeroen van Koningsbrugge stopt met De Nieuwste Show. De cabaretier heeft het te druk met zijn andere werkzaamheden, onder meer met De Lama's.

Jeroen van Koningsbrugge stopt met De Nieuwste Show. Dat vertelde de 34-jarige cabaretier donderdagochtend in het radioprogramma van Giel Beelen. Hij heeft het te druk met zijn andere werkzaamheden, onder meer met De Lama's. Van Koningsbrugge werkte als 'verslaggever' bij het satirische nieuwsprogramma.

Ook wil de acteur, die bij het grote publiek bekend werd als de manische autoverkoper Dennis van de Ven uit de Citroën-reclame, meer tijd besteden aan zijn gezin. Van Koningsbrugge werd afgelopen zomer vader van zoontje Salomon Elvis. Het jongetje werd twee maanden te vroeg geboren, maar maakt het inmiddels goed.

De Nieuwste Show, die van maandag tot en met donderdag door BNN wordt uitgezonden op Nederland 3, trekt gemiddeld 250 duizend kijkers. Op vrijdagavond is Van Koningsbrugge nog wel te zien in het satirische VPRO-programma Draadstaal, dat hij samen met zijn goede vriend Dennis van der Ven maakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen