Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armin van Buuren beste dj van de wereld

Shownieuws

De Nederlander Armin van Buuren is door het Britse tijdschrift DJ Magazine uitgeroepen tot de beste dj van de wereld.

Armin van Buuren is uitgeroepen tot de beste dj van de wereld. De Nederlander kreeg deze eer toebedeeld door het Britse tijdschrift DJ Magazine, dat elk jaar een ranglijst van populaire dj's uitbrengt. Vorig jaar stond Van Buuren nog op de tweede plaats van de lijst, de Duitser Paul van Dyk stond toen bovenaan.

De eveneens Nederlandse Tiësto is dit jaar de nummer twee op de lijst. Vorig jaar stond de dj, die drie keer tot beste dj van de wereld werd uitgeroepen, nog op de derde plaats. Andere Nederlandse dj's in de lijst zijn Ferry Corsten (8) Sander van Doorn (15) en Fedde Le Grand (22).

De 30-jarige Van Buuren is wekelijks wereldwijd te horen met zijn radioshow A State of Trance, dat in Nederland door Slam FM wordt uitgezonden. Hij werkt momenteel in de studio aan zijn nieuwe album dat volgend jaar uitkomt. Om dit album te promoten zal hij wereldwijd optreden met het Armin Only-concept, waarbij de dj sets van enkele uren speelt en wordt ondersteund door verschillende live acts en performances.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen