Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Kips getest op Bijbelkennis

Shownieuws

BN'ers als Sharon Kips en Herman Finkers worden dinsdag getest op hun kennis van de Bijbel. Zij zijn enkele van de kandidaten van De Nationale Bijbeltest.

BN'ers als Sharon Kips, Herman Finkers, Ernst Daniël Smid en Marian Mudder worden dinsdag getest op hun kennis van de Bijbel. Zij zijn enkele van de kandidaten van De Nationale Bijbeltest, zo maakte de EO woensdag bekend.

Naast de BN'ers doen er ook groepen minder bekende Nederlanders mee aan de jaarlijkse televisiequiz. De deelnemers zijn ingedeeld in verschillende publieksgroepen, waaronder gereformeerden, katholieken, boeddhisten, islamieten en joden.

Kips, winnares van de talentenjacht X Factor, is voortdurend te gast bij de Evangelische Omroep. Dinsdag maakte ze in de talkshow Het Elfde Uur bekend dat ze ambassadrice is geworden van Children Asking International. Op 6 november zijn in het EO-programma 'Het zal je maar gebeuren' haar ervaringen te zien met de christelijke liefdadigheidsinstelling.

De stichting, die in 2003 is opgericht door kunstenaar Eric Visser, probeert kansarme kinderen in Brazilië te bekeren en van een opleiding te voorzien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen