Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney vergeet achtergronddansers te betalen'

Shownieuws

De achtergronddansers van Britney Spears tijdens haar rampzalig verlopen optreden bij de MTV Awards, zijn nog steeds niet volledig betaald voor hun inzet.

Achtergronddansers van Britney Spears wachten nog altijd op geld. Voor hun bijdrage tijdens haar rampzalig verlopen optreden bij de MTV Video Music Awards in september zijn ze nog altijd niet volledig betaald. Dat vertelt een bron in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De dansers zouden wel een vergoeding hebben gekregen voor de show, maar niet voor alle repetities voorafgaande aan het optreden. Dat is inmiddels berucht omdat Britney zichtbaar moeite had om de danspasjes bij te houden. Het betalingsprobleem zou zijn ontstaan doordat de geplaagde zangeres een week na de show werd gedumpt door haar management. Normaliter betaalt die de rekeningen.

Het ziet ernaar uit dat de dansers genoeg hebben van de grillen van de 25-jarige Spears. Ze zou vorige week een open auditie hebben gehouden voor dansers voor haar nieuwe videoclip en de naderende tour.

Spears, van wie onlangs de nieuwe single 'Gimme more' verscheen, werkt al maanden aan haar comeback. Haar nieuwe album, dat de titel 'Blackout' draagt, moet op 12 november in de winkel liggen. Haar privéleven verloopt minder voortvarend. Op verzoek van haar ex-man Kevin Federline werd Spears onlangs de voogdij over haar twee zoontjes ontnomen. Zij wonen nu voor onbepaalde tijd bij hun vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen