Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stemrollen voor Angela Schijf en Wim T. Schippers

Shownieuws

Angela Schijf en Wim T. Schippers spreken de stemmen in in 'De wonderwinkel van Mr. Magorium'. Zij kruipen in de huid van Natalie Portman en Dustin Hoffman.

Angela Schijf en Wim T. Schippers spreken de stemmen in van de hoofdrollen in de Nederlandstalige versie van de film 'Mr. Magorium's wonder emporium'. Zij kruipen daarmee in de huid van de personages van Natalie Portman en Dustin Hoffman, die de hoofdrollen spelen in de Amerikaanse film.

In de familiefilm speelt Hoffman de excentrieke Mr. Magorium, die al 243 jaar eigenaar is van een wonderlijke speelgoedwinkel. Als hij besluit met pensioen te gaan en het personage van Natalie Portman tot zijn opvolger te benoemen, komt het speelgoed echter in opstand.

Zowel de Engelstalige versie van de film als de Nederlandse, 'De wonderwinkel van Mr. Magorium', draait vanaf 6 december in de bioscopen.

Duizendpoot Wim T. Schippers is wellicht het meest bekend als de stem van Ernie in Sesamstraat. Ook Angela Schijf heeft al vaker stemmen ingesproken. Zo verzorgde de actrice de stem van prinses Fiona in de 'Shrek'-animatiefilms.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen