Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Pete Doherty dumpt verloofde'

Shownieuws

Pete Doherty heeft zijn verloofde gedumpt. Hij werd gek van haar bazige gedrag. "Ze vertelde Pete constant wat hij moest doen", vertelt een bron in The Sun.

(Novum/AP) - Pete Doherty heeft zijn verloofde Irina Lazareanu gedumpt omdat hij gek werd van haar bazige gedrag. "Ze vertelde Pete constant wat hij moest doen en waar hij heen moest", zegt een vriend van de rocker in de Britse krant The Sun.

Tijdens een concert in een club in Glasgow zondag leek alles nog koek en ei tussen de twee. De Babyshambles-zanger liet trots zijn verlovingsring zien en het Roemeense model zou steeds het podium op zijn gerend om zweetdruppels van het voorhoofd van haar geliefde te vegen.

Volgens de vriend heeft Doherty zich in een vlaag van verstandsverbijstering verloofd met Irina. "Hij vindt haar leuk, maar de enige reden dat hij iets met haar begon, is dat hij Kate probeert te vergeten."

De bandmaatjes van Pete zouden blij zijn dat Irina niet langer zijn vriendin is. "Iedereen is opgelucht dat ze weg is", aldus de bron. "Haar aanwezigheid zorgde voor spanningen in de band."

Doherty, die jarenlang kampte met een drugsverslaving, heeft al acht weken geen drugs aangeraakt. Hij bracht vorige maand zes weken in een afkickkliniek door in Wiltshire. Hij woont nog steeds Wiltshire om de verleidingen die Londen biedt op afstand te houden.

Woensdag besloot een rechter dat Doherty heeft bewezen zich te houden aan zijn goede voornemens. Hij werd daarom ontslagen van een achttien maanden durend toezicht op zijn afkickprogramma. De zanger zou eigenlijk nog zes maanden langer onder toezicht blijven. "Dit is nog maar het begin", zei Doherty buiten de rechtbank. "Ik heb mijn leven gebeterd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen