Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maud Mulder pokert 50 duizend euro bij elkaar

Shownieuws

Maud Mulder is de winnares geworden van Partypoker.net: Dutch Open op Veronica. De zangeres krijgt vijftigduizend euro bijgeschreven op haar bankrekening.

Maud Mulder is in Londen de winnares geworden van Partypoker.net: Dutch Open op Veronica. De zangeres krijgt vijftigduizend euro bijgeschreven op haar bankrekening. Maud was de enige van zes BN'ers die zich naar de finale pokerde, waarin ze het opnam tegen vijf professionals. De zegetocht van Maud wordt dinsdag uitgezonden.

In de eerste aflevering van de pokerwedstrijd speelden onder anderen oud-voetballer Richard Witschge, rapper Baas B en MTV-presentator Dennis Weening nog mee. In elke volgende aflevering nam een van de BN'ers het op tegen professionele spelers. De winnaars kwamen in de finale tegen elkaar uit.

De nu 25-jarige Maud werd bekend toen ze tweede werd bij Idols 2. Vorige week kwam 'Zo zijn wij' uit, een duet met Erik Hulzebosch. Maud speelt volgend jaar de hoofdrol in 'Roodkapje de musical' en presenteert vanaf zaterdag een hockeyprogramma bij Net 5.

Partypoker.net: Dutch Open begint dinsdagavond om 23.00 uur op Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen