Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix verliest weddenschap

Shownieuws

Het is Johan Vlemmix niet gelukt om binnen één maand een BN'er te maken van Mandy uit Valkenswaard. Daarmee verliest hij een weddenschap met de radiozender 8FM.

Het is Johan Vlemmix niet gelukt om binnen één maand een bekende Nederlander te maken van de 27-jarige Mandy uit Valkenswaard. Daarmee verliest de entertainer een weddenschap met het Brabantse radiostation 8FM en mag Mandy op zijn kosten naar New York.

Vlemmix ging vorige maand de uitdaging aan met het radiostation nadat hij tijdens zijn wekelijkse showbizzrubriek op de zender uitriep dat hij van iedereen binnen één maand een BN'er zou kunnen maken. Ondanks een optreden van Mandy en Vlemmix in onder meer RTL Boulevard, artikelen in regionale en nationale kranten en een eigen rapnummer over Sonja Bakker, vindt ruim 75 procent van de 8FM-luisteraars Mandy nog geen BN'er.

Dit is niet de eerste weddenschap die Vlemmix afsluit met een radiostation. In 2002 verloor hij een wedje van Radio 538-dj Rick van Velthuysen. In een uitzending beweerde Vlemmix dat zijn Partij van de Toekomst minstens één zetel in de Tweede Kamer zou halen. Toen zijn partij bij de parlementsverkiezingen geen enkele zetel bemachtigde, liep hij als tegenprestatie van Hilversum naar Rome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen