Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roberto Cavalli verklapt zwangerschap J-Lo

Shownieuws

Roberto Cavalli heeft de zwangerschap van Jennifer Lopez bevestigd. "Voor haar maak ik speciale dingen omdat zij een baby verwacht", vertelde hij aan People.

Modeontwerper Roberto Cavalli heeft de zwangerschap van Jennifer Lopez bevestigd. Hij lijkt daarmee zijn mond voorbij te hebben gepraat, omdat de zangeres en haar man Marc Anthony nog altijd de kaken stijf op elkaar houden bij vragen over een aanstaande gezinsuitbreiding.

Cavalli verklapte het babygeheim van Lopez toen hem tijdens een interview werd gevraagd wat voor kleding hij ontwerpt voor zijn beroemde clientèle. "Voor Jennifer Lopez maak ik momenteel speciale dingen omdat zij een baby verwacht", vertelde de loslippige modeontwerper aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is moeilijk omdat ze iedere week dikker wordt."

Al maanden circuleren geruchten over een liefdesbaby voor J-Lo en Marc Anthony, die sinds drie jaar getrouwd zijn. In verschillende Amerikaanse tijdschriften verschenen foto's van het flinke buikje dat 'Jenny from the Block' inmiddels heeft. Diverse Amerikaanse media beweren dat Jennifer in verwachting is van een tweeling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen