Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson verkoopt huis

Shownieuws

Marilyn Manson verkoopt zijn villa in Californië. Het stulpje, dat onder meer een zwembad en een bioscoop bevat, moet ruim 770 duizend euro opbrengen.

Marilyn Manson verkoopt zijn villa in Chatsworth in Californië. Het stulpje, dat onder meer een zwembad, een thuisbioscoop, een studio en een bibliotheek bevat, moet 1,1 miljoen dollar opbrengen, ruim 770 duizend euro.

Foto's van het huis zijn te zien op een Amerikaanse makelaarswebsite. Wie verwacht dat de plaatjes het duistere beeld dat de meeste mensen van de shockrocker hebben, bevestigen, komt bedrogen uit. De foto's laten een lommerrijke tuin zien, een studio met paars vloerkleed, glanzend houten vloeren en lichtgekleurde muren en een goed uitgeruste keuken met kroonluchters boven het kookeiland. Het meest duistere in het huis zijn de zwarte gordijnen in de woonkamer.

Of de roddels dat Manson het plafond van de bibliotheek heeft betegeld met tegels met een hakenkruis kloppen, is onduidelijk. Er zijn geen foto's van dat gedeelte van het huis openbaar gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen