Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edsilia Rombley opent Televizier-Ring Gala

Shownieuws

Edsilia Rombley opent vrijdag het Gouden Televizier-Ring Gala in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ze zingt dan haar liedje 'On top of the world'.

Edsilia Rombley opent vrijdag de 42e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dat heeft de Avro bekendgemaakt, die de uitreiking van de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen live uitzendt. Rombley zal haar songfestivalliedje 'On top of the world' ten gehore brengen, dat ze in een nieuw jasje heeft gestoken.

Tijdens het openingslied van Edsilia maken alle genomineerden hun opkomst. Onder hen zijn Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Anita Witzier en Matthijs van Nieuwkerk.

Rombley vertegenwoordigde Nederland dit jaar voor de tweede keer tijdens het Eurovisie Songfestival, maar kwam in Helsinki niet door de halve finale. In 1998 werd ze vierde met het liedje 'Hemel en aarde'.

Eerder werd al bekend dat Andrea Bocelli en Liesbeth List optreden op het gala. De presentatie van het evenement is in handen van Frits Sissing en Nelleke van der Krogt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen