Kies je favoriete radiostation

Dossiers

2Babes willen Journaal presenteren

Shownieuws

Het presentatieduo 2Babes zou een aanbieding van de NOS om het Journaal te presenteren niet afslaan. "Dat zou een uitdaging zijn", grinnikte de blonde Gina.

Het presentatieduo 2Babes mag dan gespecialiseerd zijn in erotische onderwerpen, een aanbieding van de NOS om het Journaal te presenteren zouden de meiden niet afslaan. "Dat zou een uitdaging zijn", grinnikte de blonde Gina tijdens een bezoekje aan de Amsterdamse Condomerie. "En dat zouden we nog doen ook."

Als volleerde seksuologen rolden de presentatrices vorige week rubbertjes over twee dildo's. Pikante onderwerpen zijn schering en inslag in de talkshow van de dames, maar ze zouden nooit door de knieën gaan om die baan bij de NOS te bemachtigen. "Ik zou nooit seks gebruiken om hogerop te komen", zei Gina.

Rachel, de donkere krullenbol van het stel, wil zich beroepsmatig zo breed mogelijk oriënteren. "Als presentatrice moet je een beetje veel dingetjes doen, een allround presentatrice zijn, dus dat je niet alleen maar op één ding gefocust bent. Daar houd ik dus van, een beetje van alles iets weten."

De twee babes, die op vrijdag- en zaterdagnacht te zien zijn op het kanaal Homeshopping, houden het niet alleen bij presenteren. Het stel nam onlangs de single 'Get ready 4 2Babes' op. Hoewel het om een jumpstyle-nummer gaat, hebben Gina en Rachel van jumpen geen kaas gegeten. "Pak een springtouwtje en spring, dan ben je toch aan het jumpen, of niet", vraagt Rachel zich af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen