Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes organiseert wedstrijd rond nieuwe single

Shownieuws

Om zijn nieuwe single te promoten organiseert Jannes een speciale Jannes Run in vier vestigingen van de Media Markt. 'Mijn naam is...Jannes' komt donderdag uit.

Volkszanger Jannes organiseert een speciale Jannes Run om zijn nieuwe single 'Mijn naam is ... Jannes' te promoten. Dat doet hij de komende weken samen met Radio NL in vier vestigingen van Media Markt, waar hij ook optreedt en signeersessies geeft.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website van het radiostation. Per filiaal kunnen zes deelnemers meedoen, die in de winkel op zoek moeten naar zes producten die beginnen met de letters die de naam Jannes vormen. De snelste deelnemer wint een waardebon van de elektronicawinkel.

'Mijn naam is ... Jannes' komt donderdag uit. De single van de 34-jarige artiest is afkomstig van zijn gelijknamige album, dat eind augustus uitkwam. Al voor de officiële release van de cd, bereikte deze al de gouden status. Dit betekent dat er in de voorverkoop al meer dan 35 duizend exemplaren van werden verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen