Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sok van door Britney overreden paparazzo geveild

Shownieuws

Een sok van de paparazzo wiens voet donderdag door Britney Spears werd overreden is te koop op internet. Er is al ruim 700 euro op het item geboden.

Sok van door Britney overreden paparazzo geveild

Een sok van de paparazzo wiens voet donderdag door Britney Spears werd overreden is te koop op internet. De entertainmentwebsite TMZ heeft de bewuste sok bemachtigd en veilt hem via eBay. De opbrengst gaat naar de liefdadigheidsorganisatie Children's Defense Fund, die zich inzet voor het welzijn van kinderen in Amerika.

In een filmpje op TMZ is te zien hoe de zangeres vorige week wegreed uit een parkeergarage in Los Angeles en werd belaagd door fotografen. Toen ze toeterend weg wilde rijden, raakte ze een vallende fotograaf. Na het incident, waarbij de man zijn voet zou hebben gebroken, stopte Spears de auto en leek ze in huilen uit te barsten. De andere fotografen moedigden de popster vervolgens aan toch weg te rijden.

Woensdag sluit de veiling van de witte sok, waarop de zwarte strepen van de autoband nog te zien zijn. Er is inmiddels al meer dan zevenhonderd euro op het item geboden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen