Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCartney houdt grote schoonmaak in zijn hoofd

Shownieuws

Ex-Beatle Paul McCartney vindt dat we ons hoofd soms een grote schoonmaak moeten geven. Een mentaal deleteknopje zou daarbij goed van pas komen.

McCartney houdt grote schoonmaak in zijn hoofd

(Novum/AP) - Paul McCartney vindt dat we ons hoofd soms een grote schoonmaak moeten geven. Een mentaal deleteknopje zou daarbij goed van pas komen. De volle sms-box van zijn mobiele telefoon diende ter inspiratie voor zijn laatste album 'Memory almost full'. "Het staat symbool voor onze levens vandaag de dag", zo vertelde hij maandag, tijdens een perspresentatie in Parijs.

Een overvol hoofd is volgens 'Macca' kenmerkend voor deze multimediale tijd. "Je berichtenbox zit altijd vol", zei de voormalige Beatle. "En je gedachten ook. Het maakt niet uit of je 20 bent of net zo oud als ik. Ik denk dat we allemaal soms wat data moeten verwijderen."

De 65-jarige zanger was in Parijs voor een concert in het Olympia-theater, waar hij in 1962 een legendarisch concert gaf met The Beatles. Voor de pers gaf hij een voorproefje, waarbij hij de nummers 'Let it be' en 'Lady Madonna' zong, zichzelf begeleidend op de piano.

'Memory almost full', het 21e soloalbum van McCartney, kwam op 4 juni uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen