Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears krijgt voogdij nog niet terug

Shownieuws

Britney Spears krijgt de voogdij over haar twee zoons nog niet terug. Een rechter bepaalde dat ze haar twee zoons drie keer in de week onder toezicht mag zien.

(Novum/AP) - Britney Spears krijgt de voogdij over haar twee zoons nog niet terug. Een rechter bepaalde dinsdag dat de losgeslagen popster haar twee zoons drie keer in de week onder toezicht mag zien. De beslissing volgt op de hoorzitting die vrijdag plaatsvond.

De 25-jarige Spears moet haar huis kindvriendelijk inrichten en ze moet met haar ex-man Kevin Federline om de tafel gaan zitten om een bezoekregeling te treffen. De zangeres moet doorgaan met de eerder opgelegde ouderschapscursus en ook is ze nog niet van de tweewekelijkse tests op alcohol- en drugsgebruik af.

Lisa Hacker, de coach die Britney Spears begeleidt in de ouderschapscursus die ze op last van de rechter moet volgen, heeft vrijdag getuigd in de voogdijzaak van Spears en Federline. Dat blijkt uit rechtsdocumenten over de zitting die dinsdag zijn vrijgegeven, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens de ouderschapscoach hield Britney zich amper bezig met haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) als ze tijd met de jongetjes doorbracht. Ze zou weinig interesse tonen in haar kroost. "Het lijkt erop dat ze liever doet wat leuk is voor haarzelf dan dat ze rekening houdt met wat leuk is voor de kinderen", zegt Hacker. De coach voegt daaraan toe dat Spears wel 'veel van haar kinderen houdt en dat de jongetjes aan hun moeder gehecht zijn'.

De volgende hoorzitting in de voogdijzaak is op 26 november.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen