Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk aangeklaagd door ex-manager

Shownieuws

Zangeres Anouk is aangeklaagd door haar ex-manager Cees van Leeuwen, die zegt dat de blondine hem nog geld verschuldigd is. Anouk ontkent.

Zangeres Anouk is aangeklaagd door haar ex-manager Cees van Leeuwen, die zegt dat de blondine hem nog geld verschuldigd is. Anouk zou de samenwerking met Van Leeuwen twee maanden geleden via een kort mailtje hebben beëindigd.

Volgens de advocaat die Van Leeuwen in de hand heeft genomen, Stefan Kalff, is er niks noemenswaardig voorgevallen tussen Anouk en haar manager. Ze zouden alleen af en toe een discussie hebben. "Mevrouw kan duidelijk niet tegen een weerwoord", zegt Kalff daarover in Shownieuws.

Dat Anouk op haar beurt zegt juist geld van Van Leeuwen te krijgen, noemt de advocaat 'een gelegenheidsargument'.

Toch wil Van Leeuwen best weer met Anouk samenwerken. In de zeven maanden dat hij de Haagse vertegenwoordigde, zou hij zeer goede resultaten hebben behaald, aldus Kalff.

De huidige manager van Anouk wil niet op de kwestie ingaan. De uitspraak van het kort geding, dat vrijdag plaatshad, is op 8 november. Mogelijk komt er daarna wel een reactie van de zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen