Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate Moss figureert in Britse soap'

Shownieuws

Kate Moss heeft samen met Sadie Frost een figurantenrolletje bemachtigd in de Britse soap EastEnders. Het model heeft geen sprekende rol, meldt de Daily Star.

Kate Moss heeft een figurantenrolletje bemachtigd in de Britse soap EastEnders. Het Britse topmodel en haar vriendin Sadie Frost maken hun opwachting in de dagelijkse BBC-serie om de terugkeer van actrice Patsy Palmer te vieren, zo meldt de Britse krant Daily Star dinsdag.

De 33-jarige Kate heeft geen sprekende rol. Ze zou te zien zijn op de achtergrond wanneer Palmer in de rol van Bianca Butcher bij een marktstalletje kleding uitzoekt. "De rol betekent wel dat de dames zich goedkoop moeten kleden, maar dat vinden ze alleen maar leuk", vertelt een bron. "Patsy is een goede vriendin van Kate en Sadie, dus ze hebben er veel zin in."

Frost en Moss zijn niet de eerste sterren die een bezoekje brengen aan Albert Square, het fictieve plein in een Londense volkswijk. Eerder figureerde Robbie Williams in de serie. De oplettende kijker kon hem zien in de pub Queen Vic, terwijl hij aan het bellen was. Ook 'Little Britain'-David Williams figureerde in de soap, die al sinds 1985 op de Britse televisie te zien is.

De opnamen worden naar verluidt in januari gemaakt en zijn in maart op de BBC te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen