Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sir Cliff Richard laat fans prijs album bepalen

Shownieuws

Sir Cliff Richard heeft een actie bedacht ter promotie van zijn nieuwe cd. Hoe meer liefhebbers de cd bestellen via zijn site, des te lager de prijs wordt.

Sir Cliff Richard heeft een speciale actie bedacht ter promotie van zijn nieuwe album 'Love...the album'. Hoe meer liefhebbers de cd bestellen via de site lovecliffrichard.com, des te lager wordt de prijs van het album.

Fans kunnen nog tot 12 november hun bestelling plaatsen op de site. Dan wordt het aankoopbedrag definitief vastgesteld naar aanleiding van het aantal bestellingen. De prijs wordt dagelijks bijgehouden en staat nu op elf euro.

De 67-jarige zanger, die werd geboren als Harry Rodger Webb, heeft nog een verrassing voor zijn fans. Hij heeft geposeerd voor een pikante verjaardagskalender. Op de foto's is te zien dat de zanger, die hits scoorde met nummers als 'Livin'doll' en 'Summer holiday', nog goed in zijn vel steekt.

Volgens de Britse krant Daily Mail hebben winkels als Clintons, WH Smith en online winkel Amazon al nabestellingen geplaatst, omdat ze de vraag naar de kalender met de sexy foto's niet aankunnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen