Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Copperfield lokt vrouw met voicemail

Shownieuws

David Copperfield heeft er een handje van om dames uit te nodigen op zijn privé-eiland op de Bahama's. Dat blijkt uit een voicemail die hij onlangs achterliet.

David Copperfield heeft er een handje van om dames uit te nodigen op zijn privé-eiland op de Bahama's. Dat blijkt uit een voicemail die de van verkrachting beschuldigde illusionist onlangs achterliet bij een vrouw uit New York, nadat ze zijn show in Las Vegas had bezocht. "Hoi, dit is David Copperfield, je vriend uit Las Vegas", is te horen in een filmpje op de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. "Ik heb een heel interessant voorstel voor je."

De 51-jarige illusionist nodigde de vrouw vervolgens uit. "Als je in je agenda kunt kijken. Het is over ongeveer anderhalve week, als je naar het eiland kunt komen. We hebben het daarover gehad en er komt een hele groep mensen. Ik wil je graag uitnodigen. We gaan er een leuke tijd van maken."

Copperfield werd onlangs aangeklaagd door een 21-jarige vrouw, die door hem zou zijn verkracht. Hij zou haar naar zijn eiland hebben gelokt met de belofte dat hij haar zou helpen bij haar modellencarrière. Ook deze vrouw zou hij hebben verteld dat er andere gasten op het eiland zouden zijn. Bij aankomst zou het tweetal echter alleen zijn geweest. De illusionist zou het slachtoffer vervolgens hebben verkracht. Een jury in Seattle buigt zich momenteel over de beschuldigingen.

De verkrachtingszaak kwam twee weken geleden aan het licht toen de FBI een inval deed in een opslagloods van Copperfield. Daarbij werden onder meer de harde schijf van een computer en de geheugenkaart van een digitale camera in beslag genomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen