Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henk Krol bemiddelt tussen Rob en Belinda

Shownieuws

Henk Krol is ingeschakeld als bemiddelaar tussen Rob de Nijs en Belinda Meuldijk. Hij moet de verhoudingen tussen hen weer te normaliseren na 'Rattengate'.

Henk Krol is ingeschakeld als bemiddelaar tussen Rob de Nijs en Belinda Meuldijk. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. De hoofdredacteur van de Gaykrant is ingeroepen om de verhoudingen tussen de voormalige echtelieden weer te normaliseren na 'Rattengate'. Hij vertelt goede hoop te hebben dat het weer goed komt. "De eerste paar dagen explodeerde mijn telefoon bijna van de ingesproken boodschappen en sms'jes van beiden."

De Nijs kwam in juni in opspraak nadat foto's van het vervuilde huis van Meuldijk in Privé waren verschenen. Meuldijk spande een kort geding aan tegen het weekblad. Privé moest een rectificatie plaatsen en tevens bekend maken van wie de foto's afkomstig waren. Het bleek dat Rob de Nijs zelf de foto's had gemaakt. Hij zou dit hebben gedaan omdat hij zich zorgen maakte over de situatie waarin Yoshi, de autistische zoon van het stel, opgroeit.

Wat de rol van Krol precies inhoudt en waarom juist hij is ingeschakeld, wil geen van de partijen zeggen. Volgens Belinda is het nu vooral van belang dat haar relatie met De Nijs weer normaal wordt. "Vooral voor de kinderen is dat belangrijk. Maar ik zeg er verder niks over, want dat hebben we afgesproken. We willen beiden dat we eruit komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen