Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon bedreigd om Idols-kritiek

Shownieuws

Idols-jurylid Gordon wordt bedreigd. Hij heeft meerdere boze mails gekregen, waarin hem wordt gesommeerd te stoppen met zijn harde kritiek bij de talentenjacht.

Idols-jurylid Gordon wordt bedreigd. Dat vertelt hij dinsdag in De Telegraaf. De entertainer heeft de afgelopen tijd meerdere boze e-mails gekregen, waarin hem wordt gesommeerd op te houden met zijn harde kritiek bij de talentenjacht. "De politie stelt een onderzoek in. Er zitten bedreigingen bij die er serieus uitzien."

De blonde zanger krijgt sinds het begin van het vierde seizoen van Idols twee weken geleden flinke kritiek op zijn commentaar in de show. Vooral zijn kritiek op kandidate Kuhki viel slecht. Bij binnenkomst van het manke meisje sprak de 39-jarige artiest over 'hink-stap-sprong'. Later vroeg hij of ze zelf haar make-up had gedaan en was vergeten haar snor af te scheren.

Zelf begrijpt Gordon de ophef niet. "Ik snap eigenlijk niet waar mensen zich druk om maken, het is allemaal humoristisch bedoeld", zegt hij. "Ik ben niet hard, maar wel recht voor zijn raap. Ik wil zorgen dat mensen die zichzelf belachelijk maken definitief worden afgevinkt om ook nog maar één voet op het podium te zetten. Zo bescherm ik die kandidaten tegen zichzelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen