Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild weg bij Radio 538

Shownieuws

Ruud de Wild gaat weg bij Radio 538. De radiozender en de dj bereikten overeenstemming om het contract van De Wild te beëindigen, zo meldt het station maandag.

Ruud de Wild weg bij Radio 538

Ruud de Wild keert niet terug bij Radio 538. De radiozender en de dj bereikten overeenstemming om het contract van De Wild te beëindigen, zo meldt het station maandag. "Het is altijd erg jammer als een van je jocks iets anders wil gaan doen, maar zo gaan die dingen", laat de directie van de zender weten. "We hebben in ieder geval een geweldige periode met elkaar gehad en daar komt nu een einde aan."

De 38-jarige dj was al een tijd niet meer te horen op de zender. Eind augustus meldde hij zich ziek en sindsdien heeft hij de show niet meer gepresenteerd.

De Wild presenteerde sinds drie jaar het middagprogramma Ruuddewild.nl met sidekicks Kimberley van de Berkt en Jelte van der Goot. "Het merk 538 is prachtig", zegt De Wild. "Het was absoluut een mooie tijd. Ik wil me nu echter vrijmaken voor iets helemaal anders." Wat dat precies inhoudt, is nog onbekend.

De show van Ruud de Wild werd sinds augustus overgenomen door 538-dj Lindo Duvall. Of er een vervanger komt voor De Wild, is nog niet duidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen