Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens houdt mensen op afstand

Shownieuws

Beau van Erven Dorens heeft weinig vrienden. "Ik heb niet zoveel vrienden, het zijn meer kennissen", vertelt de RTL-presentator in het vrouwenblad Esta.

Beau van Erven Dorens heeft weinig vrienden. Dat vertelt de RTL-presentator in de nieuwste editie van het vrouwenblad Esta. "Ik heb niet zoveel vrienden, het zijn meer kennissen."

Een van de mensen die het dichtst bij hem staan is acteur Antonie Kamerling, met wie hij in de films 'Ik ook van jou' en 'Feestje!' speelde. "Ik zie hem zeker een keer in de drie weken en we bellen regelmatig, maar hartszaken bespreek ik niet met hem. Eigenlijk doe ik dat met niemand."

Ook bij zijn vrouw Selly legt hij niet altijd zijn ziel bloot. "Ze is niet mijn soulmate of maatje, iets waarover je anderen wel eens hoort. Alles met elkaar delen, heb ik nooit gekend. En dat hoeft ook niet. Wel zijn Selly en ik ontstellend eerlijk tegen elkaar", zegt hij. "Ik kon de boel wel eens verbloemen om te pleasen. Nu zeg ik gewoon dat ik naar het casino ga. Of ze dat nu leuk vindt of niet."

Ooit deelde Beau wel alles met een ander. "In mijn studietijd deed ik dat met mijn neef Niels, tot hij onverwachts stierf", vertelt de 36-jarige televisiepersoonlijkheid. "Ik besprak alles met hem, met Niels kon ik ook stil zijn. Dat hij dood is, zorgt voor een gat. Zo iemand heb ik niet meer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen