Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Liam Gallagher bang voor spoken'

Shownieuws

Liam Gallagher gelooft dat het spookt in zijn Londense villa. De Oasis-zanger slaapt daarom met de lichten aan, zo meldt de Britse krant Daily Star maandag.

Liam Gallagher gelooft dat het spookt in zijn Londense villa. De frontman van rockband Oasis slaapt met de lichten aan, omdat hij bang is voor de voetstappen die hij 's nachts de trap op en af hoort gaan. Dat schrijft de Britse krant Daily Star maandag.

De 35-jarige zanger zou ervan overtuigd zijn dat hij, zijn partner Nicole Appleton en hun 6-jarige zoontje Gene worden bezocht door geesten. "Soms wordt hij wakker en heeft hij het gevoel dat hij wordt bekeken door iemand van gene zijde", zegt een bron. "Hij voelt ook koude lucht over hem heen gaan als hij de voetstappen hoort."

Het is niet de eerste keer dat Liam last heeft van geesten. Vorig jaar kreeg hij naar verluidt regelmatig spoken op bezoek. Toen zou hij ten einde raad de hulp hebben ingeroepen van Gwyneth Paltrow. Die liet de slechte energie ooit uit haar huis verdwijnen door middel van een kabbalaritueel.

Ook zou hij enkele jaren geleden een nachtelijk bezoekje hebben gehad van zijn overleden idool John Lennon. "Ik sliep bij een vriend in Manchester", vertelde Liam destijds. "Ik weet nog dat ik opstond en me heel raar voelde. Ik draaide me om en toen zag ik mezelf op bed liggen. Er was een verschijning bij en dat was John Lennon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen