Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thierry Duval brengt structuur in gezin Meuldijk

Shownieuws

Thierry Duval heeft orde gebracht in het gezin van Belinda Meuldijk. "Ik was een alleenstaande moeder", vertelt ze. "Er is nu meer structuur in ons leven."

Thierry Duval heeft orde gebracht in het gezin van zijn partner Belinda Meuldijk. "Ik was een alleenstaande moeder", vertelt de 52-jarige Meuldijk aan Novum Nieuws. "Zijn komst heeft ervoor gezorgd dat er meer structuur in ons leven is gekomen."

Volgens Meuldijk vormt ze met haar 30-jarige vriend en haar twee zoons, de 24-jarige Robbert en de 22-jarige autistische Yoshi, een 'raar gezin'. "Ik, een autist, een jonge god en Thierry. In leeftijd zit dat spul dichter bij elkaar dan bij mij. We zijn vreemd, vooral in het buitenland zie je ze kijken."

De 52-jarige tekstschrijfster zegt dat Yoshi niet veel moeite heeft gehad met de nieuwe vriend van zijn moeder. "Yos vindt het heel gezellig als er mensen over de vloer zijn", vertelt ze. "Thierry was in eerste instantie alleen maar een aanwinst. Zeker toen bleek dat hij vrijdenkend was en ook veel met ons wilde reizen."

Belinda denkt dat haar autistische zoon de komst van Thierry in haar leven gemakkelijker accepteerde omdat 'er niemand anders zat op de stoel waarop Thierry is gaan zitten'. "Dat was een vrije plek", verklaart Meuldijk, die al jarenlang gescheiden leeft van haar ex-man Rob de Nijs. "Ik dacht dat ik alles de rest van mijn leven alleen zou moeten doen. Ik kan nu dingen aan Thierry overlaten en dat werkt indirect ook door op Yos. Er zijn minder spanningen."

Thierry heeft volgens Belinda lang moeten zoeken naar de manier waarop hij met Yoshi moest omgaan. "Hij wilde absoluut geen vaderfiguur zijn", vertelt Belinda. "Hij wilde proberen om een normale vriendschap met Yoshi op te bouwen en dat is gelukt. Daar ben ik heel erg blij om."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen