Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kevin vreest voor leven van Britney en zoons'

Shownieuws

Kevin Federline is bang dat zijn ex-vrouw Britney Spears zichzelf iets aandoet. Dat zei zijn huidige vriendin.

Kevin Federline is bang dat zijn ex-vrouw Britney Spears zichzelf iets aandoet. Dat vertelde zijn huidige vriendin Nicole Narain aan de Britse tabloid News of the World. K-Fed zou haar ook hebben verteld bang te zijn dat Britney hun kinderen iets aandoet, omdat ze 'tot alles in staat is als ze pillen of alcohol op heeft'.

De beschuldigingen komen tijdens een rechtszaak om de voogdij over de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James, waarin Britney en Kevin al enkele maanden verwikkeld zijn. Na hun scheiding vorig jaar deelden zij de voogdij over de jongetjes, maar begin deze maand kreeg Federline voorlopig de volledige zorg over hen, omdat Britney volgens de rechter regelmatig verdovende middelen en alcohol gebruikt.

De afgelopen weken is de getroebleerde 25-jarige zangeres op willekeurige tijden getest op alcohol en drugsgebruik om aan te tonen dat ze de middelen kan laten staan en verantwoordelijk genoeg is om weer voor haar kroost te zorgen. Dinsdag komt de rechter met een definitieve uitspraak in de voogdijzaak.

Volgens Narain spande haar vriend de voogdijzaak tegen zijn ex aan omdat zij de afgelopen maanden onverantwoordelijk met haar zoontjes omging. "Ze liet de kinderen onbewaakt achter bij het zwembad en reed met ze rond zonder hen gordels om te doen." Volgens de aspirant-rapper kostte het twee dagen om zijn zoontjes weer rustig te krijgen als ze bij hun moeder waren geweest. Zij zou ze te lang wakker houden en geen vaste routine hebben, waardoor ze gestrest en oververmoeid werden en continu om aandacht vroegen.

Op momenten dat Britney de zorg over haar zoontjes had, zou de 29-jarige K-Fed zelfs de televisie niet aanzetten, om maar niet geconfronteerd te worden met beelden van zijn kinderen met hun moeder. "Hij kan het niet aan hen gestrest, gedesoriënteerd en getraumatiseerd in het gezelschap van hun moeder te zien, terwijl ze weer eens zonder doel met hen door Los Angeles rijdt, gevolgd door tientallen journalisten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen