Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF Awards slecht bekeken

Shownieuws

De TMF Awards zijn zaterdagavond niet al te best bekeken. Het prijzengala werd tijdens de live-uitzending om 19.00 uur door 96 duizend mensen gezien.

De TMF Awards zijn zaterdagavond niet al te best bekeken. Het prijzengala werd tijdens de live-uitzending om 19.00 uur slechts door 96 duizend mensen gezien. De twee herhalingen van de show, die later op de avond werden uitgezonden, waren nog eens goed voor in het totaal 153 duizend kijkers.

Het muziekfestijn van TMF heeft al jaren met kelderende kijkcijfers te kampen. Vorig jaar wisten de TMF Awards 118 duizend kijkers te trekken. In 2005 waren dat er nog 268 duizend.

De finale van 'So you wannabe a popstar' wist wel kijkers aan zich te binden. De uiteindelijke ontknoping van de talentenjacht van SBS 6 werd gezien door bijna 1,7 miljoen mensen. De reguliere uitzending trok eerder op de avond een kleine 1,2 miljoen kijkers.

De tweede aflevering van Idols moest het doen met iets minder dan 1,1 miljoen kijkers. De eerste aflevering van het vierde seizoen van de talentenjacht van RTL 4 werd vorige week zaterdag door 1,4 miljoen mensen bekeken. In 2005 trok de eerste aflevering van Idols nog 2,3 miljoen kijkers.

Mooi! Weer de Leeuw was zaterdagavond zoals gewoonlijk het best bekeken programma. De talkshow van Paul de Leeuw werd door maar liefst 1,7 miljoen mensen gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen