Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wil stoppen met roken

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft tijdens haar verblijf in een afkickkliniek niet alleen drank en drugs vaarwel gezegd. Ook haar sigarettenverslaving moet eraan geloven.

Lindsay Lohan is tegenwoordig op de gezonde toer. Het voormalige feestbeest heeft tijdens haar verblijf in een afkickkliniek niet alleen drank en drugs vaarwel gezegd, ook haar sigarettenverslaving moet eraan geloven. Vrijdagavond werd de actrice op de foto gezet met een pakje nicotinesnoepjes in haar hand.

De momenteel blonde Lohan lijkt door middel van de zuigtabletjes, van het Amerikaanse merk Ariva, haar verslaving te bestrijden. Dat is te zien op foto's van de Amerikaanse showbizzsite X17 Online.

De 21-jarige actrice, die te zien was in films als 'Mean girls' en 'Bobby', strijdt al geruime tijd tegen verschillende verslavingen. In augustus liet ze zich voor twee maanden opnemen in de kliniek Cirque Lodge in Utah, kort nadat ze voor een tweede keer dronken achter het stuur was aangetroffen. Beide malen had ze cocaïne in haar bezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen