Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah betovert Heidi Klum

Shownieuws

Oprah Winfrey heeft een magische uitwerking op Heidi Klum. "Ze heeft een betoverende blik in haar ogen", vertelde het topmodel aan het Amerikaanse blad People.

Oprah Winfrey heeft een magische uitwerking op Heidi Klum. "Ze heeft een betoverende blik in haar ogen", vertelde het topmodel vrijdag aan het Amerikaanse blad People. "Als ze je aankijkt, kun je niets anders doen dan 'ja' zeggen."

Klum ontdekte de bijzondere gave van de talkshowpresentatrice toen ze onlangs met haar echtgenoot Seal in de show van Oprah te gast was. "Ik ontmoette hem in een hotellobby in New York, toen hij net uit de fitnessruimte kwam", zei ze over haar eerste ontmoeting met de zanger, die op dat moment slechts gekleed ging in een wielrenbroekje. "Ik zag zo ongeveer alles. Zijn hele zaakje."

Ondanks haar pikante bekentenis, heeft de 34-jarige blondine geen spijt van haar bezoek aan Oprah. "Ik was heel blij met hoe alles ging", legde ze uit. "Het is vreemd, maar je vertrouwt haar zo zeer dat je soms dingen uitkraamt zonder te realiseren wat je precies zegt."

Klum is al twee jaar getrouwd met de 44-jarige Seal. Samen hebben ze twee zoons, Henry (2) en Johan (11 maanden). Heidi heeft ook nog een dochter uit een eerdere relatie met Formule 1-baas Flavio Briatore, Leni (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen