Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Televizier-Ring Gala trekt 1,3 miljoen kijkers

Shownieuws

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vrijdagavond goed bekeken. De show trok ruim 1,3 miljoen kijkers. De Wereld Draait Door kreeg de Gouden Televizier-Ring.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vrijdagavond goed bekeken. De show, die werd uitgezonden door de Avro, trok ruim 1,3 miljoen kijkers. Daarmee haalde de uitreiking van de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen de derde plaats in de top 25 van best bekeken programma's van vrijdag.

De Wereld Draait Door werd vrijdag beloond met de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma van 2007. Het Vara-programma, dat wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, kreeg 45 procent van de stemmen van het Nederlandse publiek en liet daarmee Gooische Vrouwen en Mooi! Weer De Leeuw achter zich.

Anita Witzier werd uitgeroepen tot tv-vrouw van het jaar. De blonde KRO-presentatrice was al zes keer eerder genomineerd voor een Zilveren Televizier Ster, maar viste tot nu toe ieder jaar achter het net. Paul de Leeuw bleek, net als vorig jaar, de populairste mannelijke tv-persoonlijkheid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen