Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roseanne noemt Britney een hoer

Shownieuws

Roseanne Barr heeft geen goed woord over voor Britney Spears. De comédienne maant de zangeres te stoppen met drinken en het gebruiken van drugs.

Roseanne noemt Britney een hoer

Roseanne Barr oordeelt hard over Britney Spears. De comédienne maant de voortdurend bekritiseerde zangeres te stoppen met drinken en het gebruiken van drugs. "Als je te zwak bent om dat te doen, dan ben je niet beter dan een drugshoer op straat", schrijft ze op haar weblog.

Op niet mis te verstane wijze krijgt de 25-jarige Spears, die onlangs de voogdij over haar twee kinderen verloor, ervan langs. "De rechter probeert je een lesje te leren", meent ze. "Houd je mond en leer ervan! Je bent een slechte moeder, en jouw eigen moeder is dat ook!"

Lynne, de moeder van Spears, krijgt een aantal tips van de actrice, die in de jaren tachtig doorbrak met de komedieserie Roseanne. "Sluit je kind op en blijf net zo lang bij haar zitten als nodig is om haar weer op het juiste pad te krijgen", schrijft ze. "Blijf bij je kind zitten, moeder! Nadat jij en haar vader haar hebben geprostitueerd. Dit is allemaal jullie fout!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen