Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-Idol Maud krijgt eigen televisieprogramma

Shownieuws

Maud Mulder wordt presentatrice. De blondine, die in de finale van Idols 2 verloor van Boris Titulaer, gaat een hockeyprogramma presenteren bij Net 5.

Ex-Idol Maud krijgt eigen televisieprogramma

Maud Mulder wordt presentatrice. De blondine, die in de finale van Idols 2 verloor van Boris Titulaer, gaat een hockeyprogramma presenteren bij Net 5. Dat schrijft Maud, die zelf op het hoogste niveau hockeyt bij NMHC Nijmegen, op haar website.

In The European Hockey League volgt de 25-jarige zangeres de nieuwe competitie tussen de mannenteams van Europese hockeyclubs. Deze competitie, verdeeld over vier weekeinden in het seizoen 2007-2008, wordt live uitgezonden bij de zender. De eerste uitzending is op 27 oktober.

Dinsdag is Maud te zien in de finale van Partypoker.net: Dutch Open op Veronica. In een eerdere aflevering van het programma was te zien hoe ze een voorronde van het pokertoernooi won. Als Maud de finale, tegen vijf professionele pokerspelers, wint gaat ze naar huis met vijftigduizend euro.

Naast haar televisiewerk houdt Maud zich bezig met haar zangcarrière. Ze werkt momenteel aan haar nieuwe album. Vorige week kwam haar duet met Erik Hulzebosch, 'Zo zijn wij', uit. Volgend jaar speelt ze de hoofdrol in 'Roodkapje de Musical'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen