Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kid Rock twaalf uur in de cel na knokpartij

Shownieuws

Kid Rock is gearresteerd na een knokpartij in een restaurant in Atlanta. De 36-jarige rocker heeft zondag twaalf uur doorgebracht in de cel.

Kid Rock twaalf uur in de cel na knokpartij

(Novum/AP) - Kid Rock is gearresteerd na een knokpartij in een restaurant. De 36-jarige rocker heeft zondag twaalf uur doorgebracht in de cel, waarna hij weer naar huis mocht.

Het akkefietje deed zich voor na een optreden van de zanger in Atlanta, waar hij met vijf leden van zijn entourage wilde eten. Toen een mannelijke klant van het restaurant een van de vrouwen herkende met wie Kid Rock was en met haar aan de praat raakte, ging het mis.

Kid Rock en de man daagden elkaar uit de ruzie buiten op het parkeerterrein uit te vechten. Wat daar precies is gebeurd is niet duidelijk. De zanger vertrok met zijn toerbus, maar de politie haalde deze al snel van de weg. Ook de vijf anderen werden ingerekend.

De man met wie hij op de vuist ging, is met snijwonden en blauwe plekken in een ziekenhuis behandeld. Omdat hij een ruit van het restaurant had ingeslagen, wordt hij beschuldigd van vandalisme.

Kid Rock was getrouwd met Pamela Anderson. Zijn nieuwe album 'Rock 'n roll jesus' bereikte vorige week de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. Het is de eerste keer dat hij de nummer 1-positie bereikte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen