Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling toch niet naar Songfestival

Shownieuws

Gerard Joling ziet af van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. De zanger kan zijn deelname niet combineren met de concerten van de Toppers.

Gerard Joling toch niet naar Songfestival

Gerard Joling ziet af van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. De zanger kan zijn deelname aan de zangwedstrijd niet combineren met de concerten van de Toppers, die in dezelfde periode plaatsvinden. Dat vertelt hij maandag in De Telegraaf.

De concerten met zijn vrienden Gordon en René Froger en het Songfestival in Servië vallen beide eind mei. "Ik kan gewoon in die periode niet tien dagen naar Servië. Dus dan is het beter dat meteen kenbaar te maken. Ik houd me beschikbaar voor 2009."

Vorige week onthulde Joling, die in 1988 negende werd op het Songfestival met het liedje 'Shangri-La', in het radioprogramma van Edwin Evers dat hij gevraagd was Nederland te vertegenwoordigen in Belgrado. Daarmee praatte de zanger volgens de NOS zijn mond voorbij. Zij zouden met meerdere mensen in gesprek zijn en nog geen definitieve keuze hebben gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen