Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte wordt Evita

Shownieuws

Brigitte Heitzer speelt binnenkort de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse versie van de musical 'Evita'. Ze won zondag het programma Op zoek naar Evita.

Brigitte wordt Evita

Brigitte Heitzer speelt binnenkort de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse versie van de musical 'Evita'. De 28-jarige brunette kwam zondagavond als winnares uit de bus bij het Avro-programma Op zoek naar Evita. Ze versloeg daarmee haar concurrenten Marjolein en Suzan.

De finale van Op Zoek naar Evita, die werd gepresenteerd door Frits Sissing, was zondag rechtstreeks te zien op Nederland 1. De drie overgebleven Evita's traden op voor een panel, bestaande uit Erwin van Lambaart, Willem Nijholt, Pia Douwes en Peter van de Velde. Het publiek bepaalde uiteindelijk wie de hoofdrol kreeg.

Marjolein viel als eerste uit. Zij werd na het eerste uur van de uitzending weggestemd. In het tweede deel van het programma, later op de avond, moesten Suzan en Brigitte het daarom voor de laatste keer tegen elkaar opnemen. Zij zongen samen de nummers 'Buenos Aires' en 'Huil niet om mij Argentina' uit 'Evita'. Brigitte overtuigde het publiek het meeste met haar optreden en werd uitgeroepen tot winnares van de show.

'Evita' is vanaf 29 november door het hele land te zien. De musical gaat op 16 december in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen