Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Surfkampioen Kelly Slater opgepakt in Israël

Shownieuws

Surfer Kelly Slater is zaterdag opgepakt in Tel Aviv. Hij moest mee naar het politiebureau na een opstootje met paparazzi bij een hotel in de Israëlische stad.

Surfkampioen Kelly Slater opgepakt in Israël

(Novum/AP) - Surfer Kelly Slater is zaterdag opgepakt in Tel Aviv. Hij moest mee naar het politiebureau na een opstootje met paparazzi bij een hotel in de Israëlische stad. De meervoudige wereldkampioen werd belaagd door fotografen toen hij het hotel verliet met het Israëlische topmodel Bar Refaeli.

De 35-jarige Slater duwde fotografen weg in een poging te voorkomen dat ze foto's namen. Daarop werd er volgens een woordvoerder van de Amerikaanse surfer wat geduwd en getrokken waarna zijn cliënt werd meegenomen naar het bureau. "Hij is ondervraagd en daarna weer vrijgelaten."

Het is niet de eerste keer dat een gast van Refaeli problemen heeft met de Israëlische media. Begin dit jaar werden het 22-jarige model en haar toenmalige vriend Leonardo DiCaprio belaagd door journalisten. Na een opstootje tussen de paparazzi en de beveiliging van het sterrenkoppel, kregen de journalisten de opdracht op gepaste afstand van het stel te blijven.

Slater, wiens ouders Syrisch zijn, was in Israel namens de organisatie Surfing for Peace, die zich inzet voor vrede tussen Israëli's en Palestijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen