Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears weer met kinderen op stap

Shownieuws

Het verbod om haar kinderen te bezoeken dat Britney Spears woensdag opgelegd kreeg, is kennelijk alweer opgeheven. Ze werd zaterdag gespot met haar zoontjes.

Britney Spears weer met kinderen op stap

Het verbod om haar kinderen te bezoeken dat Britney Spears woensdag opgelegd kreeg, is kennelijk alweer opgeheven. Het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat de zangeres zaterdag met haar zoontjes in de auto werd gespot. Naast Brit zat een onbekende man, van wie het tijdschrift vermoedt dat het een door de rechter aangewezen toezichthouder was.

Woensdag besliste een rechter dat de 25-jarige Spears haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) voorlopig niet meer mocht bezoeken omdat ze niet zou voldoen aan eisen die de rechter eerder had opgesteld. Waar het precies aan schortte, is onduidelijk.

Vorige maand werd haar al de voogdij over de jongens ontnomen. Sindsdien moet het voormalige tieneridool meewerken aan wekelijkse, onaangekondigde alcohol- en drugstests om aan te tonen dat ze ook nuchter door het leven kan gaan en verantwoordelijk genoeg is om voor haar kroost te zorgen.

Op 26 oktober moeten Brit en haar ex-man Kevin Federline weer voor de rechter verschijnen in de voogdijzaak om hun kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen