Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sarah J. Parker is meest onsexy vrouw'

Shownieuws

Esquire riep Charlize Theron uit tot meest sexy vrouw ter wereld. Maxim zocht de meest onsexy dame. Dat werd Sarah Jessica Parker.

Mannenblad Esquire riep Charlize Theron onlangs uit tot meest sexy vrouw ter wereld. Concurrent Maxim ging juist op zoek naar de meest onsexy dame. Sarah Jessica Parker kwam als winnares uit de bus. "Hoe kan het dat een vrouw met het gezicht van een paard in een serie speelt met 'seks' in de titel", schrijft het blad over de Sex & the City-ster.

Amy Winehouse staat op de tweede plaats van de nieuwe competitie. Maxim wijst op het 'rattennest' in het haar van de Britse zangeres en haar wimpers, die zouden lijken op 'operatief aangebrachte vleermuizen'. Sandra Oh, bekend uit de televisieserie Grey's Anatomy, komt met haar 'jongensachtige figuur' op plaats drie.

Op nummer vier staat de oudste en rijkste vrouw van het vijftal. Madonna wordt afgedankt omdat ze haar sexy imago heeft ingeruild voor Joods mysticisme en een Malawisch adoptiekindje.

Op de vijfde en laatste plaats van de lijst staat de meest besproken ster van dit moment, Britney Spears. "Minder dan vijf jaar geleden kronkelde een python om haar welgevormde torso, tijdens haar optreden bij de Video Music Awards", schrijft Maxim. "Sindsdien kan ze niet meer optreden en kreeg ze er twee kinderen, een waardeloze ex-man en zo'n tien kilo bij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen