Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weduwe Pavarotti ontkent roddels

Shownieuws

Nicoletta Mantovani, de weduwe van Luciano Pavarotti, maakt zich boos over de roddels die in de media de ronde doen. Zaterdag gaf ze een televisie-interview.

(Novum/AP) - Nicoletta Mantovani, de weduwe van Luciano Pavarotti, maakt zich boos over de vele roddels die in de Italiaanse media de ronde doen. Zaterdag ontkende ze in een televisie-interview speculaties over haar onlangs overleden echtgenoot. Zo stelde ze met klem dat de beroemde tenor haar geen miljoenenschuld heeft nagelaten.

Vorige week publiceerden meerdere Italiaanse kranten over een vermeende schuld van achttien miljoen euro. In de artikelen werd een advocaat van Mantovani aan het woord gelaten, die het gerucht zou hebben bevestigd. De schuld zou het gevolg zijn van de dure medische behandelingen die Pavarotti onderging in binnen- en buitenland. De zanger stierf begin september aan de gevolgen van kanker.

Veel aandacht schonken de media ook aan de vermeende ruzie tussen Mantovani en de drie volwassen dochters van Pavarotti uit een eerder huwelijk. Volgens de weduwe van de zanger is hier niets van waar. "Tussen mij en zijn dochters zijn geen meningsverschillen", stelde ze. Mantovani kreeg vier jaar geleden een dochtertje met de tenor, Alice genaamd.

Tijdens het interview bevestigde Mantovani wel dat ze al dertien jaar lijdt aan multiple sclerose. De ziekte, vaak afgekort tot MS, is een aandoening aan het centraal zenuwstelsel. De ziekte kan verlammingsverschijnselen tot gevolg hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen