Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kathleen van K3 wil trouwen met nieuwe vriend

Shownieuws

Zangeres Kathleen Aerts van K3 wil trouwen met haar vriend Joren Dumont. Ze kent hem nog maar drie maanden.

Kathleen Aerts wil trouwen met haar vriend Joren Dumont, die ze pas drie maanden kent. "Als het aan mij ligt, trouwen we zeker", zegt de blonde zangeres van K3 in het Belgische boulevardblad Dag Allemaal. "Zeg nu zelf, mevrouw Dumont, dat klinkt toch goed?"

De 29-jarige Aerts wil graag kinderen en ze wil minstens een kind adopteren. "We zijn nog maar drie maanden samen, maar we praten er wel al over, dat is toch een goed teken", jubelt ze. Joren staat positief tegenover adoptie. "Maar ik wil zelf uiteraard ook een paar kindjes maken", zegt hij.

De tortelduifjes leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend, die ze wel bij elkaar vond passen. Een maand lang hing de zangeres iedere dag uren aan de telefoon met Joren, die werkzaam is bij een evenementenbureau. Na de eerste ontmoeting wisten ze meteen dat het goed zat.

Joren trok al snel in bij zijn bekende vriendin en de twee boekten een vakantie naar Turkije. De moeder van Kathleen ging mee met het tripje naar de zon. "Het klikt enorm tussen Joren en ons ma, ze ziet hem al een beetje als haar eigen zoon", vertelt de blondine. Het 10-jarige broertje van Dumont is ook enthousiast over de nieuwe geliefde van zijn broer. "Hij vroeg me of we echt een koppel waren", vertelt Kathleen. "Toch een beetje jammer, want ik was vroeger verliefd op jou, zei hij tegen me. Zo schattig!"

Dumont is gek op zijn vriendin, maar de muziek die zij met haar collega's Kristel en Karen maakt, kan hem niet echt bekoren. "Natuurlijk vind ik K3 leuk, maar om nou te zeggen dat ik er echt van hou, is misschien wat overdreven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen