Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nurlaila Karim scheidt binnen een jaar

Shownieuws

Nurlaila Karim gaat scheiden. Tien maanden nadat de musicalster in het huwelijksbootje stapte met barkeeper Brian is hun huwelijk al weer gestrand.

Nurlaila Karim scheidt binnen een jaar

Nurlaila Karim gaat scheiden. Tien maanden nadat ze in het huwelijksbootje stapte met barkeeper Brian is hun huwelijk al weer gestrand. Dat vertelt de musicalster zondag in De Telegraaf. Karim was eerder getrouwd met musicalster Edwin Jonker, met wie ze twee kinderen heeft.

De 32-jarige Nurlaila en Brian, die elkaar al achttien jaar kennen, trouwden in januari in het geheim, enkele maanden nadat ze verliefd waren geworden. Achteraf was dat misschien toch iets te snel, denkt Karim nu. "We dachten dat we precies van elkaar wisten wat onze wensen en onze verlangens waren. Maar dat was dus een misrekening", vertelt ze. "Misschien stom dat we zo snel zijn getrouwd, maar we hielden met alles rekening. Behalve met dit."

Een totaal verschillend beeld van het getrouwde leven is volgens de 'The Wiz' -ster de oorzaak van de scheiding. "Het bleek al tijdens de eerste weken van ons samenzijn. Ik ben geland, wilde heerlijke rust in een gezin. Als ik thuis was wilde ik lekker op de bank zitten, of koken. Geen gekke dingen doen. En Brian verlangde meer naar verre reizen en avonturen beleven. Daar had ik helemaal geen zin in."

De kleine zangeres is blij dat zij en Brian op tijd hebben besloten uit elkaar te gaan. "Het is beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. Ik kon Brian nog in liefde loslaten. We zijn ermee opgehouden voor we slaande ruzie kregen", zegt ze. "Brian blijft een lieve huisvriend, maar het is niet mijn bruidegom."

Woensdag stond Nurlaila voor het laatst in het theater als Dorothy in de musical 'The Wiz'. Vanaf april is ze te zien als Fantine in 'Les Misérables'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen