Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yes-R trekt 150 duizend kijkers naar reallifesoap

Shownieuws

Helemaal Leipoez heeft al meer dan 150 duizend kijkers getrokken. De reallifesoap rond rapper Yes-R is sinds woensdag te zien via de videosite van MSN.

Yes-R trekt 150 duizend kijkers naar reallifesoap

Yes-R scoort met zijn eigen reallifesoap. Helemaal Leipoez heeft al meer dan 150 duizend kijkers getrokken. Het programma is sinds woensdag te zien via de videosite van MSN.

De Amsterdamse rapper is blij met de resultaten. "We hadden na een dag al honderdduizend kijkers, dus we mogen niet klagen", vertelt hij vrijdag aan Novum Nieuws. "Natuurlijk had ik verwacht dat het goed zou gaan, maar nu vraag ik me echt af: damn, ben ik zó populair?"

Kijkers staat nog heel wat te wachten, want de rapper wordt volgende maand 21 en hij is van plan om 'een vette party te geven'. "Ik wil ook mijn nieuwe huis helemaal gaan verbouwen en binnenkort ga ik een mooie nieuwe auto kopen. Daar is de camera ook bij."

Yes-R werkt ook hard aan zijn muziekcarrière. Dat werpt zijn vruchten af, want de rapper is, samen met Fouradi, The Party Squad en The Opposites, genomineerd voor een TMF Award in de categorie Pure. Via internet kunnen kijkers een stem uitbrengen op hun favoriet.

"Al die acts zijn zo populair dat ik met iets speciaals moest komen", vertelt het 20-jarige neefje van Ali B. "Vandaar dat ik een date met Yes-R verloot." Hij roept zijn fans op om via MSN zoveel mogelijk mensen op hem te laten stemmen. Degene die de meeste stemmen voor Yes-R weet te regelen, mag volgende week zaterdag met hem mee naar de uitreiking van de TMF Awards.

De rapper heeft het druk. Naast zijn muziek en soap heeft hij ook nog tijd zich in te zetten voor goede doelen als War Child en presenteert hij iedere zondag een eigen radioprogramma op FunX. "Dat vind ik supervet om te doen."

De zender draait vooral urbanmuziek en probeert voornamelijk allochtone jongeren aan te spreken. Yes-R luistert ook weleens naar andere muziekstijlen. "Ik volg alles wat er gebeurt en ik sta open voor alle soorten muziek", zegt hij. "In mijn auto heb ik ook een cd van Marco Borsato en dan zie je mij gewoon smooth op de track van Borsato bouncen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen