Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans Aerosmith witheet na afblazen concert

Shownieuws

Aerosmith heeft zich de woede op de hals gehaald van fans uit Hawaï. Ze zijn zo kwaad vanwege een afgeblazen concert, dat ze de rockband voor de rechter dagen.

Fans Aerosmith witheet na afblazen concert

(Novum/AP) - Aerosmith heeft zich de woede op de hals gehaald van fans uit Hawaï. Ze zijn zelfs zo kwaad, dat ze de rockband voor de rechter dagen. Ongeveer twaalf fans van de band willen geld zien omdat de rockers een concert afbliezen dat op 26 september had moeten plaatsvinden op het eiland Maui.

De fans zeggen tussen de 350 duizend en 2,1 miljoen euro schade te hebben geleden, bestaande uit reiskosten en andere uitgaven om het optreden te kunnen bijwonen. De gedupeerden beweren dat de band het concert annuleerde om twee dagen eerder in Chicago wel op het podium te kunnen verschijnen. De band stelt dat de spullen die nodig waren voor het concert niet op tijd konden worden overgevlogen.

Een paar dagen later kwam de band alsnog naar Hawaï. In Honolulu werd een besloten concert gegeven voor zakenrelaties en werknemers van het automerk Toyota. Naar verluidt streek Aerosmith, bekend van hits als 'Cryin'' en 'Crazy', zeven ton op voor dat optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen